Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твШансовете за кабинет са малки.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твШансовете за кабинет са малки.
Коментари Харесай

Цонев: Правителство няма да има. В момента всичко се разиграва, за да се прехвърля вина

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Шансовете за кабинет са дребни. Още когато партиите се разделиха на протестиращи, се постави разграничителна линия в Народното събрание. Това имаше една цел - тези партии да се самоназначат като партии, които народа овластява да основат кабинет. Народа обаче не ги овласти, тъй като не им даде 121 депутата и се наложи да прибегнат до партиите на статуквото. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Йордан Цонев.

Прибегнаха към Българска социалистическа партия - няма неприятно. Но по-късно какво стана - изпокараха се вътре за постове, за власт, за политики, за всичко, уточни той.

От тази предистория следва отговора. След като сложиха разграничителни линии и се изпокараха, следва че няма да има кабинет. И знаете ли каква е задачата на третия мандат? Те прелестно знаят, че откакто първите две партии са декларирали, че няма да поддържат третия мандат, значи, че третия мандат няма да бъде осъществен, тъй като нямат задоволително депутати, уточни той.

Знаете ли за какво се разиграва всичко това? - с цел да си трансферират трите партии виновността. Кой е по-виновен за това, че България към този момент няколко месеца не може да сформира постоянен кабинет - това е цялата работа. Нашата оценка е, че са отговорни партиите, които се самоопределиха като партии на митинга, разяснява той.

Народът на никого не даде доста депутати, това е истината, уточни той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР